Sameiet Bodøsjøen Vest


I dag ønsker vi god helg fra Sameiet Bodøsjøen Vest. Her har styreleder Espen Qvigstad tenkt fremover, og bygget et anlegg tilpasset fremtiden sammen med oss og Ovesen Elektriske AS. Dette var en spesielt utfordrende case, da det var svært lite strøm tilgjengelig og vi hos ChargeUp AS ønsket at alle skulle få mulighet til å lade med 22 kW effekt. Det tilsvarer ca 110 km pr time, noe som er 7-10 ganger raskere enn de fleste konkurrerende løsninger. Her måtte vi montere transformator, samt strømstyring mot hele leilighetskomplekset ⚡️ ZAPTEC Bodøsjøen vest 


Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

ChargeUp
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 997677315 MVA

Kundeservice +47 932 77 000

Personvernerklæring - Generelle vilkår

ChargeUp - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram