Dette kunne vært unngått - Gjør boligselskapet ditt 100% ladeklart


"For to år siden betalte småbarnsmor Tone Rognlie kr 16.000,- for å montere ladeboks på parkeringsplassen sin i Risvollan borettslag. Nå må må hun nok en engang installere og betale for et nytt ladepunkt."

Det er avgjørende at Boligselskapet kommer tidlig på banen og sørger for en felles infrastruktur for lading og deretter kan beboerne kjøpe sin egen ladestasjon når de ønsker. Det kan ikke være opp til hver enkelt å montere det de selv ønsker. Et ZAPTEC ladesystem bruker all tilgjengelig kapasitet og balanserer den intelligent mellom ladestasjonene. Ved vår løsning kan man lade opp til 110km i timen (22kW).

Vi håper det løser seg for Tone, og er samtidig glad på vegne av de andre beboerne som nå får tilgang til lading på alle sine 764 parkeringsplasser hos Risvollan borettslag.

Bilde: Adressa

Det er mange som tror det ikke er mulig, men stol på oss, det er mulig. Når du velger ladeløsning fra ChargeUp AS, kan en bil lade opp til 22 kW (Zoe) på en ladeboks, mens en annen bil lader 7,4 kW (Ionic) på ladestasjonen ved siden av, og alle lader på ÉN strømkabel og ÉN sikring. Dette er helt unikt! Den hastigheten forutsetter 400V strøm, noe mange gamle bygg ikke har, men vi løser det enkelt ved å montere en transformator. Ville du valgt 30 bokser på 60 kabler med 3,6 kW på hver, eller 30 bokser på én kabel, med inntil 22 kW på hver...... ?

Det kan se sånn her ut - og gi inntil 22 kW (11 mil pr. boks)

Tidligere bygget man på denne måten med inntil 3.6 kW pr lader


Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

ChargeUp
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 985406596 MVA

Kundeservice +47 932 77 000

Personvernerklæring - Generelle vilkår

ChargeUp - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram