Når verden rundt oss forandrer seg veldig raskt, blir vi alle utfordret av ny kompetanse ⚡️

Under utbyggingen av Bodøsjøen Park var det mange som mente at det ikke var nok strøm tilgjengelig for å bygge ut et ladeanlegg til elbilene.


Vi i ChargeUp, som er en del av OfficeLink var tydelig på at om vi bare fikk tilgang på bare en enebolig-sikring, så skulle vi klare å bygge et parkeringsanlegg som var rustet for fremtiden. At mange dyktig folk i elbransjen tvilte på vår kompetanse, motiverte oss bare enda mer. Vår visjon er «Vi skal gi merverdi». Mens visjoner er ambisjoner for fremtiden er verdier hjelpemidler som skal gjøre visjonene til virkelighet. Vi i Team OfficeLink jobber etter disse verdiene Troverdig, Kunnskapsrik og Løsningsorientert.

Vi har funnet ut at for oss er dette svært gode verdier som gir resultater.

Kundene i dette tilfelle Bodøsjøen Park, skal kjenne på at de får levert MERVERDI.


Med denne ene eneboligsikringen får nå alle beboerne med el bil ladet og utnyttelsesgraden er på 3,67% (Det var strengt tatt ikke noe problem).


Med vår smarte måte å bygge ladeanlegg sikrer vi ar beboerne også slipper store ekstra regninger i fremtiden, når sannsynligvis mange flere av beboerne kjører elbil.

Som dere skjønner er vi i ChargeUp opptatt av å kunne utbytte strømmen maksimalt i et ladeanlegg og deler gjerne av vår kompetanse om du skal bygge ladeanlegg enten i regi av borettslaget eller på arbeidplassen din.

Hvis du ser på bilde over kan du se en utnyttelsesgrad på 3.67% av sikringen - og ikke flere hundre prosent som enkelte mente det ville utgjøre.

Vi hos ChargeUp hjelper mer enn gjerne deg ogsåÅpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

ChargeUp
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 997677315 MVA

Kundeservice +47 932 77 000

Personvernerklæring - Generelle vilkår

ChargeUp - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram