Hurtiglading

- løsninger for rask lading

Hurtig & lynlading av elbil

En hurtiglader lader bilen mye raskere enn en hjemmeladestasjon eller vanlig stikkontakt.

Gammeldagse biler har bensinstasjoner som redning når bilen går tom for bensin. Elbiler lader 95% av drivstoffet sitt “gratis” hjemme eller på kontoret. På langtur (300 km pluss) bruker de hurtigladestasjoner. Det er et økende behovet for hurtigladere hos våre kunder med utrykningskjøretøy, hjemmetjenesten, firmabiler i døgnkontinuerlig drift osv.
 
Direktoratet for sikkerhet og beredskap (DSB) sier at lading på en vanlig stikkontakt skal begrenses til 2,3 kilowatt effekt. Våre hurtigladere tilbyr hele 175 kilowatt effekt. En lading som tar timesvis hjemme i garasjen, er derfor unnagjort på minutter ved bruk av våre hurtigladestasjoner.

Få tilbud

Ønsker du at vi skal kontakte deg? Fyll ut skjemaet under.

Hvor lang tid tar hurtigladingen?

Å hurtiglade batteriet på Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf eller BMW i3 (fra 20 til 80 prosent ) tar ca. 20 minutter til 30 minutter på 50 kW hurtiglader. Laddetiden påvirkes av temperaturen på batteriet, utendørs temperaturen, samt av størrelsen på batteriet. Biler som Tesla, Audi e-tron og stadig flere kan nå utnytte denne hastigheten på 150 kW. Det vil si at de også lader fra 20 til 80 prosent på tross av mye større batteri (tank). 

 

Det er en fordel at batteriet  er oppvarmet før hurtigladding. Et kaldt batteri kan ikke ta imot like mye strøm som et varmt batteri. Dette gjøres for at batteriet ikke skal ta skade av hurtigladingen.

Passer min ladekabel til hurtigladeren?
Hurtigladestasjoner har ladekabler fastmontert. Du trenger ikke å ta med egen kabel. Det finnes ulike kontakter for hurtiglading tilpasset de ulike bilene. Våre hurtigladestasjoner har både CHAdeMO og CCS-kontakter fastmontert, så alle typer moderne elbiler kan lade. Du bestemmer hvilke uttak du vil velge på dine hurtigladere. Kjører du Tesla trenger du et adapter som kobles til CCS eller CHAdeMO-kontakten for å kunne lade.
 
Hvordan betaler jeg og hva koster det?
Det er anleggseier som bestemmer om og hva det skal koste, vi leverer og drifter ladestasjoner på vegne av eiere. 
 
Hva koster en hurtiglader?

  • Hurtiglader 50 kW effekt (ca 25 mil pr time)  koster kr fra ca kr 250.000,-  pluss montering og fundament/asfalt og strømfremføring.

  • Lynlader 150 kW effekt (fra ca 75 mil pr. time) koster fra ca kr 550.000,- pluss montering og fundament/asfalt og strømfremføring.

  • 350 kW be oss om tilbud.

Få tilbud

Ønsker du at vi skal kontakte deg? Fyll ut skjemaet under.

Ønsker du tilbud/mer informasjon

Lurer du på om våre løsninger kan dekke ditt behov og hva det koster?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg når det passer deg. Vi setter opp et uforpliktende tilbud etter dine ønsker og behov.

Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

ChargeUp
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 997677315 MVA

Kundeservice +47 932 77 000

Personvernerklæring - Generelle vilkår

ChargeUp - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram