top of page

​Smart lading av elbil

- nok strøm til alle

Unike ladeløsninger for elbil

- en sikring og en strømkabel gir uante muligheter

Med ladeløsningen vi tilbyr er du sikret en løsning som kan skaleres etter ladebehovet.

Vi kan koble uendelig antall ladere på en kabel, med en sikring, og alle blir semihurtigladere. De avlaster hverandre. Dette er unikt og gjør at vår løsning kan installeres der man har minimalt med strøm tilgjengelig.

Smart vs konvensjonell ladesystem.png

Få tilbud

Ønsker du at vi skal kontakte deg? Fyll ut skjemaet under.

Takk! Vi har mottatt din melding. Vi kontakter deg så snart som mulig eller på tidspunktet du ønsket.

Styr strømmen til de som trenger den.

Med en ladeløsning for elbiler er det lurt å velge en smart lader som styrer strømmen dit det er behov for strøm. Når en bil er fulladet overføres all tilgjengelig strøm til de som trenger den.

På bildene under ser du en sammenligning av en smart ladeløsning for elbil og en gammeldags løsning som ikke har muligheten til å styre strømmen dit man trenger den.

Klikk på bildet for stor versjon.

Her ser man virkelig hva som gjør dette systemet unikt. På bilde er det koblet 1 stk. strømledning med 9 stk semihurtigladere som kommuniserer. Dersom dette skulle gjøres med et annet konvensjonelt system får man 9 sikringer, 9 strømkabler, 9 jordfeilvern, 9 kommunikasjonskabler og ender opp med 9 sakteladere.

 

I vårt system rutes alt av energi i en og samme kabel, og vi ender opp med 9 stk. semihurtigladere, som også kan utvides til 30 stk. på samme kabel. Skulle vi laget 30 ladere på "gammeldags" system hadde vi endt opp med minst 60 kabler. Bildet under ser man hvordan det "gammeldags" systemet settes opp.

gammeldags.png

Klikk på bildet for stor versjon.

Kalkulator for lading med ZapCharger PRO ladesystem

Benytt kalkulatoren for å finne ut av hvor mange elbiler og hvor kilometer du kan lade med strømmen du har tilgjengelig. Klikk her for eksempel og link til kalkulatoren.

Få tilbud

Ønsker du at vi skal kontakte deg? Fyll ut skjemaet under.

Takk! Vi har mottatt din melding. Vi kontakter deg så snart som mulig eller på tidspunktet du ønsket.

Ønsker du tilbud/mer informasjon

Lurer du på om våre løsninger kan dekke ditt behov og hva det koster?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg når det passer deg. Vi setter opp et uforpliktende tilbud etter dine ønsker og behov.

Skalerbar ladeløsning
bottom of page