Tromsø Taxi blir grønnere og vi er stolt leverandør


Nå ønsker vi alle en god helg med noen bilder fra en av lokasjonene vi er ekstra stolt av å presentere - i regi av Tromsø Taxi. Vi har hatt en kjempefin prosess med Steinar Nilsen og Eirin Isabell Iversen og ser frem til at de offisielt åpner ladepunktene førstkommende torsdag. Dette anlegget leverer 22 kW effekt og vil etterhvert åpne for allmennheten og er sårt ettertraktet i Tromsø kommune hvor muligheter til lading er særdeles begrenset. Vi håper Tromsø kommune og andre offentlige & private aktører følger opp Tromsø Taxi sitt fremtidsrettede tiltak. Vår gode samarbeidspartner Arctic Installasjon as ved Torben Berger Hanssen har igjen utført et meget godt stykke håndverk med installasjon. Vi kommer tilbake med mer informasjon når prisene er satt. Vi håper pressen kjenner sin besøkelsestid ved offisiell åpning førstkommende Torsdag.

Vi har forenklet ytterligere. Vi hos Charge365 har som mål å ha den enkleste og mest brukervennlige betalingsløsningen.

Nå tror vi ikke det kan bli enklere for nye brukere. Du trenger kun sende Lade + LadeID til 2199 så starter ladingen, og du får et hyggelig svar tilbake

Har du ikke allerede opprettet bruker på vår betalingsløsning, gjør det idag på https://portal.charge365.no


Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

ChargeUp
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 997677315 MVA

Kundeservice +47 932 77 000

Personvernerklæring - Generelle vilkår

ChargeUp - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram