top of page

Tromsø Taxi blir grønnere og vi er stolt leverandør


Nå ønsker vi alle en god helg med noen bilder fra en av lokasjonene vi er ekstra stolt av å presentere - i regi av Tromsø Taxi. Vi har hatt en kjempefin prosess med Steinar Nilsen og Eirin Isabell Iversen og ser frem til at de offisielt åpner ladepunktene førstkommende torsdag. Dette anlegget leverer 22 kW effekt og vil etterhvert åpne for allmennheten og er sårt ettertraktet i Tromsø kommune hvor muligheter til lading er særdeles begrenset. Vi håper Tromsø kommune og andre offentlige & private aktører følger opp Tromsø Taxi sitt fremtidsrettede tiltak. Vår gode samarbeidspartner Arctic Installasjon as ved Torben Berger Hanssen har igjen utført et meget godt stykke håndverk med installasjon. Vi kommer tilbake med mer informasjon når prisene er satt. Vi håper pressen kjenner sin besøkelsestid ved offisiell åpning førstkommende Torsdag.

Vi har forenklet ytterligere. Vi hos Charge365 har som mål å ha den enkleste og mest brukervennlige betalingsløsningen.

Nå tror vi ikke det kan bli enklere for nye brukere. Du trenger kun sende Lade + LadeID til 2199 så starter ladingen, og du får et hyggelig svar tilbake

Har du ikke allerede opprettet bruker på vår betalingsløsning, gjør det idag på https://portal.charge365.no


bottom of page