top of page

Hvilken lader bør bør du velge til "eneboligen" - les eget sikringsskap

Uansett hva du kjører eller hvor du skal, er Zaptec Go den sikreste måten å lade opp til reisen din på. Zaptec har kombinert tradisjonell skandinavisk design med banebrytende norsk teknologi, og skapt verdens minste 22kw (full effekt) elbillader. Elbilladeren er like smart på innsiden som den er minimalistisk på utsiden. Dett gjelder installasjon til eget sikringsskap - Hus/hytte/rekkehus/kontor osv. Man kan koble inntil 3 ladere på samme sikring.

Håkon Olsen er svært fornøyd med komplett montering av Zaptec Go

Her er det bare å koble til kabelen og lade med 40 kilometer pr. time (7,4 kW effekt) eller 110 kilometer pr. time (22 kW effekt) om man har strøm nok inn til huset.

Norsk minimalisme

Hvert eneste aspekt ved Zaptec Go er nøye gjennomtenkt. Fra det begrensede antallet deler, til den funksjonsbelyste kontakten og RFID-brikkens plassering, har vi utviklet denne laderen med fokus på høy brukervennlighet. Vi har kombinert skandinavisk design med banebrytende norsk teknologi - oppfunnet, designet og produsert på vestkysten av Norge.


Du kan velge å kun kjøpe laderen hos oss og be din huselektriker monter den, eller du kan kjøpe lader med montering her.


Comments


bottom of page