top of page

Easee Charge

- smart lading av elbil

Easee Charge innovativ systemlading

Trygg lading for sameier, næringsbygg, eiendomsprosjekter og større p-anlegg

Easee front og side.png

Easee Charge (for flerbruksanlegg)
Kr 15.995,- inkl. mva.

Easee Charge er trygg og rettferdig lading for sameier. næringsbygg. eiendoms-prosjekter og større p-anlegg. Her kan man sette 20 ladebokser pr. sikring kurs og kan ikke sammenlignes med Home versjonen til eneboliger og hytter.

Klikk her for bestilling.

Få tilbud

Ønsker du at vi skal kontakte deg? Fyll ut skjemaet under.

Takk! Vi har mottatt din melding. Vi kontakter deg så snart som mulig eller på tidspunktet du ønsket.

Fremtidsrettet

Easee Charge er smart, oppdatert og klar for fremtiden. Kommunikasjon mellom enheter foregår via et trådløst lokalnettverk mellom ladeboksene, som også fungerer utmerket uten tilgang til internett. Når boksen er koblet til nett kan vi oppdatere den etter hvert som det kommer ny teknologi.

Sikker

Med en Easee Charge kan du være trygg på at ladingen foregår på en sikker måte. Boksen er utviklet i henhold til nyeste regler og standarder.

Skalerbar

Vi har gjort det enkelt og rimelig å investere i moderne og fremtidsrettet ladeinfrastruktur. Med "Easee Ready" bakplate får du et helt klargjort ladepunkt for en meget billig penge.

Rettferdig

ChargeUp Cloud
På ChargeUp vil du få full oversikt over lading, og alltid sikre oppdatert funksjonalitet gjennom automatisk programvareoppdatering. Vår innebygde administrasjonsløsning kan enkelt aktiveres på WEB & ChargeUp sørger for en rettferdig fordeling av kostnadene.

 

Dette kan gjøres ved at Easee Charge måler nøyaktig strømforbruk gjennom dens innebygde strømmålere. Når en ladestasjon har flere eiere holder du oversikt over strømforbruket til hver enkelt ved at de registrerer sin lading med RFID-brikke eller gjennom app. I appen får du et eksakt oversikt over ditt ladeforbruk, aktuell ladestatus samt total ladehistorikk.

Nedlastinger

Få tilbud

Ønsker du at vi skal kontakte deg? Fyll ut skjemaet under.

Takk! Vi har mottatt din melding. Vi kontakter deg så snart som mulig eller på tidspunktet du ønsket.

Ønsker du tilbud/mer informasjon

Lurer du på om våre løsninger kan dekke ditt behov og hva det koster?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg når det passer deg. Vi setter opp et uforpliktende tilbud etter dine ønsker og behov.

Easee Charge 2 stk.jpg
bottom of page