Easee Charge

- smart lading av elbil

Easee Charge innovativ systemlading

Trygg lading for sameier, næringsbygg, eiendomsprosjekter og større p-anlegg

Easee Charge (for flerbruksanlegg)
Kr 15.995,- inkl. mva.

Easee Charge er trygg og rettferdig lading for sameier. næringsbygg. eiendoms-prosjekter og større p-anlegg. Her kan man sette 20 ladebokser pr. sikring kurs og kan ikke sammenlignes med Home versjonen til eneboliger og hytter.

Klikk her for bestilling.

Få tilbud

Ønsker du at vi skal kontakte deg? Fyll ut skjemaet under.

Fremtidsrettet

Easee Charge er smart, oppdatert og klar for fremtiden. Kommunikasjon mellom enheter foregår via et trådløst lokalnettverk mellom ladeboksene, som også fungerer utmerket uten tilgang til internett. Når boksen er koblet til nett kan vi oppdatere den etter hvert som det kommer ny teknologi.

Sikker

Med en Easee Charge kan du være trygg på at ladingen foregår på en sikker måte. Boksen er utviklet i henhold til nyeste regler og standarder.

Skalerbar

Vi har gjort det enkelt og rimelig å investere i moderne og fremtidsrettet ladeinfrastruktur. Med "Easee Ready" bakplate får du et helt klargjort ladepunkt for en meget billig penge.

Rettferdig

ChargeUp Cloud
På ChargeUp vil du få full oversikt over lading, og alltid sikre oppdatert funksjonalitet gjennom automatisk programvareoppdatering. Vår innebygde administrasjonsløsning kan enkelt aktiveres på WEB & ChargeUp sørger for en rettferdig fordeling av kostnadene.

 

Dette kan gjøres ved at Easee Charge måler nøyaktig strømforbruk gjennom dens innebygde strømmålere. Når en ladestasjon har flere eiere holder du oversikt over strømforbruket til hver enkelt ved at de registrerer sin lading med RFID-brikke eller gjennom app. I appen får du et eksakt oversikt over ditt ladeforbruk, aktuell ladestatus samt total ladehistorikk.

Nedlastinger

Få tilbud

Ønsker du at vi skal kontakte deg? Fyll ut skjemaet under.

Ønsker du tilbud/mer informasjon

Lurer du på om våre løsninger kan dekke ditt behov og hva det koster?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg når det passer deg. Vi setter opp et uforpliktende tilbud etter dine ønsker og behov.

Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

ChargeUp
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 997677315 MVA

Kundeservice +47 932 77 000

Personvernerklæring - Generelle vilkår

ChargeUp - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram