Easee Home

- Smart hjemmelader

Easee ladeboks

Easee ladestasjon er liten, lett og smart, og gir en kraftfull ladning opp til 22kW.

Den kan lade på både 1 – og 3-fase og har type 2 standard ladekontakt. Er du opptatt av design og funksjoner? Da er denne perfekt for deg. Ladeboksen får man i 5 ulike farger; sort, hvit, grå, mørkeblå og rød. Da kan du velge om du vil at den skal matche huset eller bilen.

Beskrivelse

 • 5 farger

 • Passer for alle typer elbiler

 • Ladeffekt 1,4 – 22 kW

 • Ladekontakt Type 2

 • Innebygd energimåler

 • Innebygd type B-bryter

 • Tilkobling med Wifi 2,4 GHz b/g/

 • Innebygget og inklusive 4G

Ladeboksen er liten, men likevel fullstappet med teknologi. Dette gir deg som kunde enkel, sikker og smart lading. Den er tilkoblet internett, og 4G er inkludert. Det fordi tilkobling av hjemmeladere vanligvis gjøres via wifi, og det er ofte ikke wifi-dekning der boksen skal stå. Dette slipper du med Easee, da den har innebygd internett.

Ettersom Easee er på nett, kan vi oppdatere den etter hvert som det kommer ny teknologi. Vi kan oppdage om det er problemer med den, og gjøre proaktivt vedlikehold. Men det vil også bli mulig få lavere strømkostnad fordi bilen lades når strømmen er billigst om du ønsker det. Kan det bli enklere?  Du trenger kun å ta stilling til hvilken farge du ønsker. 

 

1. stk Easee Home Ferdig montert kr 17.900,- inkl. mva

2 Stk. Easee Home ferdig montert kr 29.900,- inkl. mva

3 Stk. Easee Home ferdig montert kr 39.900,- inkl. mva

1 Stk. Easee Home med bakplate uten installasjon kr 7.990,- inkl. Mva

Få tilbud

Ønsker du at vi skal kontakte deg? Fyll ut skjemaet under.

kraftfull

Med Easee Home kan du lade opp til 10X raskere enn i en vanlig stikkontakt. Den lader så hurtig som mulig med den tilgjengelige kapasiteten og gir deg garantert høyeste ladeffekt.

internett tilgang

Alle våre laderoboter er tilkoblet internett med integrert 4G*. Kjøper du nå får du 4G abonnement inkludert livet ut. Det betyr at du ikke trenger å være redd for om du har wifi-dekning i garasjen.

*Forutsetter at det er 4G dekning.

garanti

Vi ønsker at du som kunde skal ha tillit til at du har kjøpt varig kvalitet. Et produkt fra Easee leveres med 5 års garanti.

Raskere lading?

ChargeUp Easee med 7.4 kW lader omtrent 4 mil/timen. Vil du ha raskere lading kan du få 22 kW. Dette innebærer at du må ha 400Volt i huset eller transformator fra oss. Utviklingen går mot at det blir flere og flere biler som kan motta høyere effekt.

Kabel

Når du velger Easee Home/Pro home uten fastmontert kabel betyr det at alle biler kan lades hos deg. Laderkabel følger med alle elbiler som selges, og er  av type 2, som er europeisk standard og brukes av “alle”.

Installasjon?

Installasjon av ladestasjonen må utføres av en kvalifisert elektriker. Vi tilbyr standardinstallasjon av din lader i hele Norge. Les mer om hva som er inkludert i standardinstallasjonen på vår Webshop.  Vi tilbyr også tilpasset installasjon mot en tilleggskostnad.

Nedlastinger

Ønsker du tilbud/mer informasjon

Lurer du på om våre løsninger kan dekke ditt behov og hva det koster?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg når det passer deg. Vi setter opp et uforpliktende tilbud etter dine ønsker og behov.

Få tilbud

Ønsker du at vi skal kontakte deg? Fyll ut skjemaet under.

Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

ChargeUp
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 985406596 MVA

Kundeservice +47 932 77 000

Personvernerklæring - Generelle vilkår

ChargeUp - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

 • Gode tilbud på ladere

 • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

 • Overraskelser og konkurranser

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram