top of page

Finansiering for privatpersoner

- Prøv først. Betal senere.

Finansiering av hver enkelt ladeboks for privatpersoner gjøres via Klarna.

Klarna gjør shopping til hva det burde være. Enkelt, trygt og morsomt. Det er du som shopper. Hvordan du vil betale er opp til deg. Vi kaller det smoooth.

Prøv først. Betal senere.
Hvorfor betale for noe før man har holdt det i hånden eller prøvd det på? Med Klarna betaler du ingenting før du har mottatt varen og bestemt deg for å beholde det. Ingen ekstra kostnader. Trygt. Enkelt.

Klarna-appen
Alle dine kjøp på ett sted.
Klarna-appen gir deg full oversikt over alle dine kjøp. Du får påminnelser når det er på tide å betale, og du kan betale med ett klikk i appen.

Registrer returer direkte i appen.
Chatten vår i appen er tilgjengelig hvis du trenger hjelp med noe.

 

Finansiering av ladeanlegg for anleggseier (hvor bedrift brl betaler for anlegg) 

Derfor bør du velge finansiering når du skal etablere ditt ladeanlegg.
Fra kr 195.- pr mnd for ladeboks uten andre kostnader!
 
Med et “ladelån” nedbetaler du gjelden betydelig raskere enn ladeanleggets verditap – med full oversikt underveis.
 
Det å kjøpe et ladeanlegg eller en ladeboks er en  stor investering, og de aller fleste av oss vil ha behov for å fordele kostnadene over flere år gjennom lånefinansiering av laderen eller hele anlegget med montering. 
 
Det er flere måter å løse dette på. Vi hos ChargeUp anbefaler å velge en finansiering gjennom våre partnere  – rett og slett fordi dette er et låneprodukt tilpasset lading. Det gir deg full oversikt over hva du skylder og hvor mye du har nedbetalt på anlegget til enhver tid.


Anbefalingen er at lånet på anlegget nedbetales raskere enn verditapet. Hos oss kan du få fullfinansiert anlegg, og vi anbefaler også det da det øker verdien på brl/boligen betydelig og du får dette igjen den dagen du skal selge.
 
ChargeUp har finansieringsløsninger for private, næringslivet, leverandører og forhandlere. Kontakt oss så løser vi dette for firmaet, BRL og hver enkelt beboer eller ansatt.

Få tilbud

Ønsker du at vi skal kontakte deg? Fyll ut skjemaet under.

Takk! Vi har mottatt din melding. Vi kontakter deg så snart som mulig eller på tidspunktet du ønsket.

bottom of page