Betalingsløsning til ladesystem for elbil


Betalingsløsning for brukere av parkeringsplasser i parkeringsanlegg og parkeringsplasser i tilknytning til f.eks borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og kjøpesenter.

Behovet for å ta betalt for lading av elbiler er økende, det forventes å bli større da salget av elbiler og ladbare hybridbiler øker for hvert år. For å dekke dette behovet har Charge365 utviklet en brukervennlig betalingsløsning for lading av elbiler og hybridbiler, løsningen lar eier av parkeringsanlegg og parkeringsplasser ta betalt for plass, tid og strøm.

Med en betalingsløsning fra Charge365 kan kunder, ansatte, beboere og gjester enkelt betale for strøm, og eventuelt tiden bilen står på plassen. Løsningen sikrer at den som lader faktisk er den som betaler for forbruket, det er nå slutt på at alle andre betaler for de som lader elbilen din.

Kombinasjonen med markedets beste ladeløsning og en brukervennlig betalingsløsning gjør Charge365 til en god og trygg partner å ha når man skal velge ladesystem for parkeringsplasser og parkeringsanlegg. Les mer om betalingsløsningen her...

#Betalingsløsning

Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

ChargeUp
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 997677315 MVA

Kundeservice +47 932 77 000

Personvernerklæring - Generelle vilkår

ChargeUp - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram