top of page

Betalingsløsning til ladesystem for elbil


Betalingsløsning for brukere av parkeringsplasser i parkeringsanlegg og parkeringsplasser i tilknytning til f.eks borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og kjøpesenter.

Behovet for å ta betalt for lading av elbiler er økende, det forventes å bli større da salget av elbiler og ladbare hybridbiler øker for hvert år. For å dekke dette behovet har Charge365 utviklet en brukervennlig betalingsløsning for lading av elbiler og hybridbiler, løsningen lar eier av parkeringsanlegg og parkeringsplasser ta betalt for plass, tid og strøm.

Med en betalingsløsning fra Charge365 kan kunder, ansatte, beboere og gjester enkelt betale for strøm, og eventuelt tiden bilen står på plassen. Løsningen sikrer at den som lader faktisk er den som betaler for forbruket, det er nå slutt på at alle andre betaler for de som lader elbilen din.

Kombinasjonen med markedets beste ladeløsning og en brukervennlig betalingsløsning gjør Charge365 til en god og trygg partner å ha når man skal velge ladesystem for parkeringsplasser og parkeringsanlegg. Les mer om betalingsløsningen her...

bottom of page