Oktoberfest  hos Charge 365!


10 Stk. 22 kW Zapcharger Pro ferdig montert, programmert og klar til bruk for kun kr 199.000,- eks. Mva Vi leverer og monterer til denne prisen hvor som helst i Norge. Nå kan du sikre deg verdens beste ladeløsning for under kr 20.000,- pr punkt ferdig monter og klar til bruk. Vi kan levere 1-100 ladere til fast pris uten befaring hvor som helst i Norge, kan det bli enklere? Send oss en mail på post@charge365.no så kan du også nyte godt av tilbudet.  


Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

ChargeUp
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 997677315 MVA

Kundeservice +47 932 77 000

Personvernerklæring - Generelle vilkår

ChargeUp - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram