Vi ordner alt for deg - du setter bare ladeprisen


Vi er totalleverandør av ladeløsninger. Du trenger bare å tenke på hva dine beboere skal betale for å lade, resten ordner vi. Her er entreprenør Alex Haug as igang med å bytte ut massene, for de montere fundamenter til 60 stk 22 kW (verdens raskeste) nye Zapchargere som Ovesen Elektriske AS etterhvert skal montere. Martha Støvers Park tenker helt rett, og legger tilrette for at alle beboere skal få lade på egen parkeringsplass på tross av utfordinger med jernbane, sprengstein, dårlig mobildekning, trange rør mm. Det blir i alle fall et fantastisk ladeanlegg. Vi skal legge ut flere bilder når det er ferdig. Alt er selvfølgelig levert Charge365 - en del av OfficeLink og deres dyktige sammarbeidspartnere. 


Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

ChargeUp
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 997677315 MVA

Kundeservice +47 932 77 000

Personvernerklæring - Generelle vilkår

ChargeUp - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram