O. T. Olsens borettslag


Denne gangen takker vi O. T. Olsens borettslag ved styreleder Bjørg Rodahl Kristensen for tilliten. Vi hos Charge365 har sammen med Vegard Ostad hos vår dyktige samarbeidspartner Haaland levert komplett infrastruktur til alle 82 parkeringsplassene i dette flotte nye boligkomplekset. Vi fikk også levere ZAPTEC ladebokser komplett med betalingsløsning, samt Wlan løsning til hele garasjeanlegget så her trenger bare styreleder sette «ladeprisen». Vi håper dagens og kommende beboere blir tilfreds med inntil 22 kW ladeeffekt på samtlige parkeringsplasser. Vi ser frem til å gjøre mange jobber sammen 🙂 


Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

ChargeUp
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 997677315 MVA

Kundeservice +47 932 77 000

Personvernerklæring - Generelle vilkår

ChargeUp - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram