top of page

Benytt bankkortet ditt som "ladebrikke"


Vi anbefaler alle våre kunder å registrere RIFD brikke på sin profil, da er betalingsløsningen mye enklere å bruke. Husk at en RFID brikke kan være et bankkort med antenne merke på (alle de nye kortene), brikken fra elbilforeningen, et «ansattkort», Yale Doorman osv. Hvis du bare vil ha en ferdig programmert brikke fra oss hjem i posten, gå inn her å trykk bestill RFID, du har den da dagen etter 😊 Hvis du enkelt vil registrere en av brikkene du har før/bankkort – følg brukermanualen under, eller se video her 1.Logg inn i webportal klikk her https://portal.charge365.no 2. Sett ladekabel i bilen 3. Velg fane RFID i portalen

4. "Skriv inn Lader ID" i portalen. ( står på ladeboksen) 5. Laderen vil lyse "gult" 6. Hold nå RFID brikken foran merket på ladeboksen - midt på ladeboksen 7. Du hører et klikk - og du er registret som bruker log lading starter 6. Nå vil bilen lade og du vil bli trukket iht. de prisene som er satt. 8. Neste gang holder du bare brikken foran og lading starter


bottom of page