Benytt bankkortet ditt som "ladebrikke"


Vi anbefaler alle våre kunder å registrere RIFD brikke på sin profil, da er betalingsløsningen mye enklere å bruke. Husk at en RFID brikke kan være et bankkort med antenne merke på (alle de nye kortene), brikken fra elbilforeningen, et «ansattkort», Yale Doorman osv. Hvis du bare vil ha en ferdig programmert brikke fra oss hjem i posten, gå inn her å trykk bestill RFID, du har den da dagen etter 😊 Hvis du enkelt vil registrere en av brikkene du har før/bankkort – følg brukermanualen under, eller se video her 1.Logg inn i webportal klikk her https://portal.charge365.no 2. Sett ladekabel i bilen 3. Velg fane RFID i portalen

4. "Skriv inn Lader ID" i portalen. ( står på ladeboksen) 5. Laderen vil lyse "gult" 6. Hold nå RFID brikken foran merket på ladeboksen - midt på ladeboksen 7. Du hører et klikk - og du er registret som bruker log lading starter 6. Nå vil bilen lade og du vil bli trukket iht. de prisene som er satt. 8. Neste gang holder du bare brikken foran og lading starter


Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

ChargeUp
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 997677315 MVA

Kundeservice +47 932 77 000

Personvernerklæring - Generelle vilkår

ChargeUp - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram