top of page

Zapcharger - Vi er de eneste som lader 1&3 faser samtidig


Det er mange som tror det ikke er mulig, men stol på oss, det er mulig. Når du velger ladeløsning fra ChargeUp AS, kan en bil lade 22 kW (Zoe) på en ladeboks, mens en annen bil lader 7,4 kW (Ionic) på ladestasjonen ved siden av, og alle lader på ÉN strømkabel og ÉN sikring. Dette er helt unikt! Det forutsetter 400V strøm, noe mange gamle bygg ikke har, men vi løser det enkelt ved å montere en transformator. Her ser du hvordan vi gjør det. Ville du valgt 30 bokser på 60 kabler med 3,6 kW på hver, eller 30 bokser på én kabel, med inntil 22 kW på hver...... ?

Kontakt oss så hjelper vi deg igang.

Vil du at det skal se sånn ut med inntil 22 kW effekt, internett og betalingsløsning på alle parkeringsplasser

Eller sånn med 3,6 kW effekt, uten Internett og betalingløsning.... Her må også alt bygges samtidig. På løsningen over, kan du begynne med en boks, og ende på tusenvis.


bottom of page