top of page

Wlan til Zaptec Home


Flere av våre privatkunder lurer på hvordan de kan forsterke signalet på sin Home Charger. Her er våre beste anbefalinger.

Det absolutt beste valget for hele familien (og ladeboksen – en av disse settes nært boksen)

iiglo Nimbo Mesh Router AC1200

3-pakning, 550m2 rekkevidde, appstyrt, gjestenettverk, foreldrekontroll

Kr: 2.990,- inkl. mva. (pluss kr 990,- om vi skal sette opp alt på forhånd – da plugger du bare til kontaktene)

iiglo Nimbo Mesh er den enkleste veien til stabil og kraftig WiFi-dekning overalt i hjemmet og det ideelle valget for hus med flere etasjer eller utfordrende planløsning.

Mesh er neste generasjons trådløse nettverk til hjemmet. Det gir deg en rask, sømløs og pålitelig internettoppkobling i hele hjemmet. Tykke vegger, mur eller etasjeskiller gir ofte tregt internett da signalene ikke klarer å trenge gjennom. Med et mesh nettverk er ikke dette lenger et problem – flere enheter/noder kobles sammen i et system for å gi deg en bedre WiFi-dekning enn det en enkelt trådløs ruter klarer å gi. Et mesh nettverk er skalerbart og kan om ønskelig utvides med inntil ti Nimbo enheter. Plasser enhetene strategisk rundt i huset og strøm HD-film i stuen, les oppskrifter på kjøkkenet eller spill online på gaming-rommet. Enkelt og problemfritt.

Dette fungerer også, men ikke like bra. Her setter du denne i en kontakt nært ladeboksen.

TP-Link RE450 AC1750 Range Extender.

AC1750 Dual Band Wireless Wall Plugged Range Extender

Kr: 990,- inkl. mva.

Lei av trådløse dødsoner? TP-LINK AC1750 Wi-Fi Range Extender kobles til ruteren trådløst, og styrker og utvider dekningen til områder signalet ikke kan komme til på egen hånd. Enheten reduserer også signalforstyrrelser for å sikre pålitelig trådløs internettforbindelse i hele hjemmet eller kontoret.

TP-LINK RE450 kommer med neste generasjons 802.11AC Wi-Fi-teknologi, som er 3 ganger raskere enn standard 802.11n-hastigheter. RE450 gir raske hastigheter på tobånds Wi-Fi opptil 1750Mbps og gir pålitelige forbindelser for båndbreddeintensive aktiviteter som HD/4K-streaming, online gaming og nedlasting av store filer.

HUSK!

Internett må sette opp med 2,4 Ghz og på en kanal mellom 1-11 (ikke kanal 12).

For å bestille send en mail til post@charge365.no med

Navn:

Adresse:

Leilighetsnummer:

Postnummer:

Telefonnummer:

e-postadresse:

Skal vi programmere? Fyll ut:

SSID (navn på trådløsnett):

Passord/det som brukes hjemme idag/nøyaktig:


bottom of page