top of page

Smart Hjemmelader fra ChargeUp

Vi leverer nye hjemmeladere i Bodø og resten av Norge. Bestill verdens beste lader ferdig montert og klar til bruk på din parkeringsplass for kr 17.900,- Ledende produkt med innebygget 4G og betalingsløsning Denne «snakker» med sikringsskapet og gir deg superrask lading uten att hovedsikringen slår ut når du «setter over potetene». Bestill på linken på bilde eller her.


⭐️ Kampanje! ⭐️


Du får nå gratis 4G med vår supre ladepakke:

✅ ZAPTEC Home ladestajon

✅ Gratis 4G LTE-M tom. September 2021

✅ Gratis PREMIUM-abonnement ut 2021

✅ Smartpluggen ZAPTEC APM

✅ Installasjonen fra sertifisert installatør

Hvorfor oss? Vi ferdigstiller en helhetlig ladeløsning. Du setter bare i ladeledningen - Dette skiller oss fra "alle andre"

Nina Caroline & Tor Erlend er kjempefornøyd med ny Zapcharger Home smartlader. Superraske levering og montering av Espen Limstrand ⚡️

Fra mobilen får du oversikt over ladefart og ladehistorikk. Du kan også utsette ladingen til når strømmen er billigst.

Hjemmeladeren ZAPTEC Home kan gi deg inntil 10 ganger raskere lading og lavere strømregning.


Topp kvalitet med 5 års garanti

Ladestasjonen er utstyrt med kvalitetskomponenter og avanserte sikkerhetsanordninger som tåler mye strøm over lengre tid. ZAPTEC Home er en robust løsning som er bygget for å vare. Derfor leveres laderen hele 5 års garanti.

For eksempel er ladestasjonen utstyrt med jordfeilbryter Type B, som sørger for at ladingen automatisk avbrytes dersom det oppstår en jordfeil på elbilen eller ladekabelen. På den måten unngår man at farlige situasjoner kan oppstå.

I ZAPTEC er sikkerhet vår høyeste prioritet i alt vi gjør. Alle løsninger og komponenter blir nøye utvalgt når vi utvikler ladesystemet. Vi vil aldri gå på kompromiss med sikkerheten. Vårt mål er at ingen brukere, biler eller materiell eiendom skal skades med våre ladeløsninger, forklarer Thingbø. (administrerende direktør Zaptec)
Kjøper du ZAPTEC Home, skal dette være synonymt med vår visjon om den smarteste, raskeste og tryggeste ladingen på markedet, sier teknologidirektør Knut Braut i ZAPTEC.

Han trekker også frem følgende gunstige fordeler med den innovative hjemmeladeren:

  • Topp kvalitet med 5 års garanti

  • Lading når strømmen er billigst

  • Opptil 10 ganger raskere lading

  • Passer til alle elbiler

  • Programvareoppdateringer over internett

  • Norsk ladeteknologi tilpasset norske forhold

Kommentare


bottom of page