Munkholt Borettslag - Velkommen

Vi er stolt av at Munkholt Borettslag valgte ChargeUp og El-Kontakten som leverandør av ladeløsning med betalingsløsning. Vi takker styremedlem Fredrik Brekke Møller så mye for tilliten og vi håper dere blir fornøyd med vår leveransen. Vi vil følge dere godt opp i alle år som kommer, og skulle det være noe står Tor Egil klar til å bistå.

Munkholt Borettslag er veletablert og hyggelig boligområde mot villabebyggelse på Nordstrand. Lambertseter senteret er et relativt nytt og moderne senter med ca. 70 butikker som ligger like ved. Ved senteret finnes bl.a. vinmonopol, Symra kino, bibliotek og Sats treningssenter. Rundt sørsiden av Lambertseter går det en lokal lysløype/tursti i skogen på ca. 2 km. Nærhet til Ekebergsletta, Østensjøvannet og Østmarka med flotte skiløyper og gode turmuligheter året rundt.

Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

ChargeUp
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 997677315 MVA

Kundeservice +47 932 77 000

Personvernerklæring - Generelle vilkår

ChargeUp - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram