top of page

Zaptec GO + Tibber ❤️

Tibber om nytt Zaptec-samarbeid: -En no-brainer ⚡️👏⚡️

Zaptecs lader for eneboliger får full integrasjon mot Tibbers app for strømsparing. Nå kan du lade smart, og til en billigere penge. -Det er vinn-vinn nå som vi går mot en kald vinter, sier administrerende direktør Anders Thingbø.

Det er den smarte ladeboksen for eneboliger, Zaptec Go, som får full integrasjon mot Tibbers app for strømsparing.

-Smartlading for elbil er et fjernt ord for flere. Hva betyr det egentlig at du lader smart?, spør Thingbø, og følger opp:

-Ladeboksen er smart fordi den ved hjelp av avansert programvare finner ut at den kan lade når strømmen er billigere. Integrasjonen med Tibber gjør smart-opplevelsen ekstra god fordi strømavtalen deres er markedets gunstigste. Det er vinn-vinn, nå som vi går mot en kald vinter, sier Thingbø.

Tibber er strømleverandøren som gir alle kunder timesspotavtale, noe som betyr at brukerne betaler strømprisen som er på det tidspunktet de bruker strømmen.

For Zaptec ligger den største gleden ved samarbeidet å kunne gi en tjeneste som kundene har etterspurt, ifølge markedsansvarlig Lasse Hult, noe som Tibber-sjefen selv bekrefter.

-Etter at Zaptec lanserte sitt nye produkt, har vi fått en mengde henvendelser fra kunder som ønsker at denne blir integrert for full smartlading. Dette skjønner vi godt, for produktet sjekker av på alle punkter og vil gjøre lading av elbilen smartere, enklere og billigere. Da var det en no-brainer for Tibber å integrere det i appen og ta det inn i vår nettbutikk, sier Edgeir Vårdal Aksnes.

Hult er glad for at begge parter utvikler seg i takt med kundebehovene.

- Vi har holdt kortene tett til brystet. Nå føles det godt å dele nyheten slik at brukerne våre kan lade smartest mulig i vinter, sier han.


Comments


bottom of page