Smart lader hjemme

- Lønnsom og sikker lading

Hvordan velge rett elbillader

  1. Har du begrenset strømkapasitet (hovedsikring) må du ha en smart lader med kobling mot hovedsikring som regulerer ned ladeeffekt på bilen når det brukes mye strøm i huset -  Zapcharger Home eller Easee Home* gjør dette. 

  2. Ønsker du å ta betalt for ladingen - Velg Zapcharger Home da disse leveres med betalingsløsning hvor pengene tikker rett inn på din konto.

  3. Både Zaptec Home og Easee Home kan koble 3 ladebokser på samme kurs/sikring for optimal strømutnyttelse. Skal du ha mer enn 3 ladere på samme sikring må vi over på Pro ladere (Bedrift/Borettslag)

* Easee forutsetter at du har Tibber som strømleverandør hvis den skal balansere mot hovedsikringen. Det betyr at du kan slå på alle platene og stekeovnen uten at hovedsikringen går, da laderen stopper billaderen mens poteten koker”. Vil du ikke bytte til Tibber, velger du følgelig Zapcharger Home som fungerer på denne måten uavhengig av strømleverandør. Se mer og bestill under. 

Få tilbud

Ønsker du at vi skal kontakte deg? Fyll ut skjemaet under.

Zaptec_logo.png

Installasjon:

32A 3-Fase

Ladeffekt opptil:

22 KW / 110 KM per time lading

Oppkobling:

4G/WiFi


Ladekabel:

EU standard kjøpes separat

Betalingsløsning med:

Ja, inkludert


Hvor mange på samme kurs:

3 stk som deler effekt


Avansert strømstyring (APM):
Ja, inkludert

Pris inkl. mva ferdig montert:

1 stk. kr 17.900,- flere priser i Webshop link under

Les mer om Zaptec Home her...

Easee logo - black.png

Installasjon:

32A 3-Fase

Ladeffekt opptil:

22 KW / 110 KM per time lading

Oppkobling:

4G/WiFi


Ladekabel:

EU standard kjøpes separat

Betalingsløsning med:

Nei


Hvor mange på samme kurs:

3 stk som deler effekt

Avansert strømstyring (APM):

Ja, med Tibber som strømleverandør

Pris inkl. mva ferdig montert:

1 stk. kr 17.900,- flere priser i Webshop link under

Les mer om Easee Home her...

Rask og sikker elbil lading

Det er ikke lett å vite når man får bil nummer 2, eller man får besøk eller en leietaker/nabo som ønsker å lade hos deg.

​Hvorfor ikke montere en smartlader hjemme, på hytta eller kontoret. En smart elbillader snakker med hovedsikringen og stiller ned effekten når du setter over middagen så ikke hovedsikringen slår ut. Den lader også når strømmen er billigst. Du kan også enkelt koble en ekstra ladeboks på samme kursen, samt ta betalt for at "naboen" lader hos deg. Dette blir da en butikk for deg, og pengene kommer rett inn på din konto, etter dine priser. Vi gjør oppmerksom på at du trenger Wlan* for at ladeboksene skal fungerer dynamisk og at betalingsløsningen skal fungere.

 

​En av fordelene med at ladeboksene snakker med hovedsikring er at du kan bruke "ubegrenset" med strøm samtidig som du lader uten at sikringen går. Laderen sørger også for å lader når strømmen er billigst. Dersom du ikke har internet, leverer vi det også om du ønsker.

Smart lader for alle typer elbiler

En smart ladestasjonen kan benyttes på alle typer strømsystemer.

Ladestasjonene vi leverer har Type 2 uttak og kan derfor brukes av alle moderne elbiler. Har man en bil med Type 2 inntak (Tesla, VW, BMW, Renault m.fl) benytter man en Type 2 til Type 2 kabel, for bil med Type 1 inntak (Nissan, Mitsubishi, Kia m.fl.) benytter man en Type 2 til Type 1 kabel. De fleste bilprodusentene leverer nå disse kablene med bilene, vi kan også levere til konkurransedyktige priser.

 

Alle smarte ladestasjoner vi leverer kan man benytte videre selv om man bytter elbil og utvider strømtilførselen, i motsetning til de fleste andre varianter som selges i dedikerte 16A utgaver, 1-fase utgaver og så videre.

Jordfeilbryter Type B er påbudt på alle ladeløsninger for elbil installert etter 1.1.2015. Den kan enten monteres i ladestasjonen, eller i sikringsskapet.

 

Siden mange elektrikere tar ganske høye priser for disse jordfeilvernene sparer man en del på at boksen leveres med elektronisk jordfeilvern. Elektriker monterer da kun en vanlig automatsikring (ikke jordfeilautomat) på kursen og benytter dobbeltisolert kabel som f.eks PFXP. Dersom du ønsker at vi skal ordne med elektriker kan vi gjøre det.

ChargeUp leverer smarte ladestasjoner til hjemmelading fra Zaptec og Easee.

Ønsker du tilbud/mer informasjon

Lurer du på om våre løsninger kan dekke ditt behov og hva det koster?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg når det passer deg. Vi setter opp et uforpliktende tilbud etter dine ønsker og behov.

Få tilbud

Ønsker du at vi skal kontakte deg? Fyll ut skjemaet under.

Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

ChargeUp
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 985406596 MVA

Kundeservice +47 932 77 000

Personvernerklæring - Generelle vilkår

ChargeUp - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram