Ikke nok kapasitet?

- rolig, vi har løsningen

Kapasitet

Utfordring ved manglende kapasitet.

Eksisterende garasjeanlegg har ofte lite tilgjengelig strøm til lading av elbiler. Med tradisjonelle løsninger fører dette til første mann til mølla prinsippet og dårlig utnyttelse av samlet tilgjengelig kapasitet. Alternativet som blir tilbudt for tilfredsstillende lading til alle p-plasser kan ofte trigge dyre oppgraderinger i hovedtavlen, og i verste tilfellet oppgradering av skilletrafoen som går inn til bygget. Dette kan i praksis bety investeringer opp mot en million kroner.

ChargeUp løsning

Vi  kan tilby den mest effektive ladeløsningen på markedet, som utnytter 100% av den tilgjengelige kapasiteten dynamisk.
 
Systemet er 60% mer effektiv enn tradisjonelle systemer, dette har bakgrunn i Zaptec sin patenterte “fasebalansering”, som gjør Zaptec til de eneste på markedet som kan balansere energien/lasten på tvers av faser på både IT nett og TN nett. Den dynamiske balanseringen av strøm fungerer like godt for tre ladestasjoner som for hundrevis.

1.jpg

Tradisjonelle løsninger krever en strømkabel til hver lader, løsningen vi leverer bruker en og samme kabel til alle laderne. Klikk på bilder for stor versjon.

Få tilbud

Ønsker du at vi skal kontakte deg? Fyll ut skjemaet under.

Utnyttelse av alle tilgjengelig kapasitet

Mulighet til å lade over 100 elbiler på en enkel 63A kurs/sikring.
Hver dag - opp til 22kW - uten oppgradering av strømnettet.
 
Med ZapCharger Pro ladesystem vil du med en 63A TN sikring ha tilgang til en total ladeeffekt på 1000kWh i løpet av 24 timer.
 
30 kjøretøy ladet på 8 timer =1500 kilometer ladet på 8 timer
 
Dette tilsvarer:
Dedikert krets IT 1-fase: 163.0 A (Tradisjonelt System)
Dedikert krets IT 3-fase: 94.1 A (Zaptec)
Dedikert krets TN 1-fase: 163.0 A (Tradisjonelt System)
Dedikert krets TN 3-fase: 54.3 A (Zaptec)

Klikk på bildet for stor versjon.

Eksempel på ladeforbruk

Her har vi et eksempel på et eksisterende borettslag installasjon som lader 8 elbiler tilfredsstillende ved å fordele 40A på 8 ladestasjoner. Likevel bruker de kun 5% av total tilgjengelig kapasitet i løpet av 24t, og bruker kun 15% av tilgjengelig kapasitet i løpet av 8 timer. Med dagens forbruk på ladesystemet kan du her ha 50stk på en 40A sikring før maks kapasitet er nådd.

Køsystem

Zaptecs køsystem håndterer lading av flere elbiler samtidig på en intelligent måte. Når en elbil er fulladet fortsetter systemet å lade neste bil helt til alle bilene er fulladet.
 
Dette kan i fremtiden styres slik at utvalgte biler kan få en prioritet foran andre biler. Vi har også løst problematikken rundt dette med at elbiler går i dvale når de er strømløse over en lenger tidsperiode. Vi har utviklet en unik løsning som kan vekke bilene fra dvale igjen. Dette er en av styrkene våre ved å ha en skybasert ladeløsning.

Det er svært sjeldent at alle bilene står tilkoblet og lader samtidig. Normalt sett lader kun 25% samtidig og brukerne har ulike kjøremønster som gjør at det er jevnlig utskiftning av biler. Klikk på bildet for stor versjon.

kapasitetsbehov.JPG

Få tilbud

Ønsker du at vi skal kontakte deg? Fyll ut skjemaet under.

Ønsker du tilbud/mer informasjon

Lurer du på om våre løsninger kan dekke ditt behov og hva det koster?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg når det passer deg. Vi setter opp et uforpliktende tilbud etter dine ønsker og behov.

Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

ChargeUp
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 997677315 MVA

Kundeservice +47 932 77 000

Personvernerklæring - Generelle vilkår

ChargeUp - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram