Bodø Kommune Stapels 22 kW


Vi gratulerer Bodø Kommune med 22 kW ladere. Bodø Kommune har bygget de raskeste laderne man kan bygge på AC. Vi hos Charge365 - en del av OfficeLink er stolt leverandør av det vi mener er markedets mest innovative ladeløsning. Husk at du ikke kan lade uten å opprette bruker og legger inn betalingskort på https://portal.charge365.no PS: Det er gratis inntil videre Se video: https://www.youtube.com/watch?v=uFTY1P1jXjk&t=12s 


Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

ChargeUp
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 997677315 MVA

Kundeservice +47 932 77 000

Personvernerklæring - Generelle vilkår

ChargeUp - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram