Elbil-lading i lyktestolper med ZAPTEC på innsiden


De nye smarte lyktestolpene inneholder ladeteknologi fra ZAPTEC. Ved bruk av ZAPTECs unike last- og fasebalansering kan lyktestolpene settes opp i gater hvor det ellers er vanskelig å etablere ladeinfrastruktur for elbiler.

Hvert ladeuttak har mulighet til å levere ut opp til 22 kW dersom det er nok kapasitet i forsyningsnettet, ellers deler alle stolpene i en gate/sone automatisk på tilgjengelig strøm.

Et av skapene krever WiFi-dekning (eller PLC-modul) og man går deretter videre via PLC (strømnettet) Ellers har hvert uttak samme spesifikasjoner som ZC Pro.

Lysmast 6m med ladeskap:

Lysmast 8m med ladeskap

Lysmast 10m med ladeskap:

Mastene er pluverlakkerte i valgfri standardfarge. Master kan fås som «Euroskjøt» og vil da være borret i topp for montering av toppstykke, her kan VikØrsta st d. toppstykke for topp ø76 benyttes dersom det ikke skal monteres antenne i mast. Mastene er i utgangspunktet ikke designet for utliggerarmer.De tre mastene er i utgangspunktet vindberegnet opp mot referansevindhastighet (Vref) 26m/s for Stavanger og en liten armatur (0,06 m²). Fotplatene ble også tilpasset de fundamentstørrelsene som er standard (c/c 160 og c/c 200 mm).

#charge365 #zaptec #elbillader #lader #elbil #tesla #zoe #leaf

Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

ChargeUp
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 997677315 MVA

Kundeservice +47 932 77 000

Personvernerklæring - Generelle vilkår

ChargeUp - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram