top of page

Store forbedringer i betalingsløsningen


Vi har store utviklingsplaner for vår betalingsløsning som vi vil presentere for dere om ikke lenge. Vi har hørt på våre kunder og utviklet løsningen etter deres ønsker. Vi vil her gi dere 3 korte hint om hva som er ferdig eller under utvikling. 1. Dere kan nå sette 2 forskjellige priser på en ladesesjon. Det vil si at det f. eksempel koster kr 0,- pr. time de første 3 timene og kr 6,- pr. time. Dette for å oppfordre brukere til å flytte bilen. Dette er klart :-)

2. SMS: Vi har snart alt klart til at lading kan startes ved å sende lade xxxx til 2199. Man kan også sende lade til 2199 for å registrere seg. Kan det bli enklere? Vi har i alle fall ikke hørt om noe enklere 😊

3. Flåtestyring – Anleggseier/Bruker lager da en «Hovedbruker», som om det skulle være en helt vanlig bruker. Under denne brukeren kan dere legge så mange brukere som dere ønsker. Dere kan da velge å kalle den brukeren registreringsnummeret eller navnet på en person. Dere kan så velge å legge så mange RFID brikker dere vil under hver enkelt bruker/personen. Dere kan f. eksempel ha 3 RFID brikker på en bruker. Da har dere en RFID brikke til hver bilnøkkel, og en i reserve. Det vil si et firma kan ha en hovedbruker med RFID brikker og kontosteder til alle 100 firmabilene og en hver til ansatte. Dette vil da ikke koste noe, kun når de brukes på andre Charge365 landanlegg med betaling. Dette har vært etterspurt og vi er glad for å kunne levere etter våre kunders ønsker. Det kan til og med være at du ønske å skille forbruket på dine 2 forskjellige biler i hjemmet, selv om forbruk trekkes fra samme kort.

Var ikke dette bra?

bottom of page