top of page

Betalingsløsning - Ny systempris - Vi forenkler !


Vi har hørt på våre kunder og forenkler vår betalingsløsning!

15% systemkostnad inkl. drift, bank/kredittkort kostnader, oppgjørskostnader, support, opplæring, ferdig snakka. Vi kutter etableringsgebyr, minimumspris, maksimumspris, tillegg for driftsavtaler, tillegg for supportavtaler.....osv.....

Nå koster det ingenting å opprette, eller ha bruker hos oss. Hvis du er vanlig ladebruker, opprett bruker allerede idag på https://portal.charge365.no. Hvis du er anleggseier, opprett anlegg på samme adresse så trenger du aldri mer å tenke på fordeling av kostnader. Regneeksempel: En beboer/kunde kjører 8.000 km pr. år og bilen bruker 2 kWt pr. mil. Dette gir 1.600 kWt forbrukt pr. år. Du setter prisen til kr 1.50,- pr. kWt. Dette gir beboer en regning på kr 2.400,- hvorav vi tar 15% = kr 360,- pr. år for systemet, resten går rett inn på anleggseiers konto.

Dette berører ikke eksisterende avtalekunder. Dere kan ta kontakt dersom ny systempris ønskes. Her kan du lese mer om vår betalingsløsning, eller du kan snurre filmen under :-)


bottom of page