top of page

Av og og til må vi dessverre begynne helt på nytt 👷‍♀️Når verden rundt oss forandrer seg veldig raskt, blir vi alle utfordret av ny kompetanse ⚡️


Under utbyggingen av dette anlegget måtte vi rive det meste og begynne på nytt.


Vi i ChargeUp var tydelig på at om vi bare fikk tilgang på bare en enebolig-sikring, så skulle vi klare å bygge et parkeringsanlegg som var rustet for fremtiden. At mange dyktig folk i elbransjen tvilte på vår kompetanse, motiverte oss bare enda mer. Vår visjon er «Vi skal gi merverdi». Mens visjoner er ambisjoner for fremtiden er verdier hjelpemidler som skal gjøre visjonene til virkelighet. Vi i Team OfficeLink jobber etter disse verdiene Troverdig, Kunnskapsrik og Løsningsorientert. Vi har funnet ut at for oss er dette svært gode verdier som gir resultater. Kundene i dette anlegget, skal kjenne på at de får levert MERVERDI.


Med denne ene eneboligsikringen får nå alle beboerne med el bil ladet og utnyttelsesgraden er på tilnærmet null. (Det var strengt tatt ikke noe problem). Med vår smarte måte å bygge ladeanlegg sikrer vi ar beboerne også slipper store ekstra regninger i fremtiden, når sannsynligvis mange flere av beboerne kjører elbil.Som dere skjønner er vi i ChargeUp opptatt av å kunne utbytte strømmen maksimalt i et ladeanlegg og deler gjerne av vår kompetanse om du skal bygge ladeanlegg enten i regi av borettslaget eller på arbeidplassen din.


Vi har gjenbrukt så mye som mulig av anlegget 😇Comments


bottom of page